
این گزارش را وبسایت آنباونس انجام داده و در آن از ۷۵۰ مشتری و ۳۹۵ مدیر کسبوکار نظرسنجی شده است.
بسیاری از وبسایتها به شدت کند هستند و متوسط زمان بارگذاری آنها ۱۵ ثانیه است. اما باید بدانید که تقریبا نیمی از بازدیدگنندگان تنها ۳ ثانیه به سایت فرصت میدهند تا لود شود. (البته در ایران به علت سرعت کم اینتنرنت ممکن است این مقدار کمی بیشتر باشد)
نه تنها سرعت بارگزاری صفحه بر نرخ تبدیل تاثیر میگذارد بلکه نتایج سرچ طبیعی و پولی نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
صاحبان سایت به علت آنکه وبسایتشان در نتایح پیدا نمیشود باید پول بیشتری به گوگل بدهند تا در اول صفحه جستجو باشند. اما کمکم در نتایج سرچ طبیعی نخواهند آمد و از صفحه اول حذف خواهند شد.
اما نکته جالب این است که کاربران در مواجهه با وبسایت کند بیشتر تمایل دارند تا سرعت اینترنت خود را سرزنش کنند.
آنها هنگامی که سایت لود نمیشود تلاش می کنند تا حداقل یک بار آن را دوباره لود کنند. اما ۲۲ درصد از مشتریان گفتهاند که تب سایت را میبندند و ۱۴ درصد هم بیان داشته اند که به وبسایت رقیب میروند.
بر اساس تحقیقات، کاربران آندروید صبورتر از کاربران آیاواس هستند.
از آنهایی که گفتهاند تنها ۳ ثانیه برای لود صفحه صبر میکنند، ۶۴ درصدشان کاربر آیاواس و ۳۶ درصد کاربر آندروید بودهاند.
راه حل چیست؟
راه حل سریع آن است که انیمیشن و ویدئوی غیر ضروری را از سایت حذف کنیم. نیمی از مصرفکنندگان بیان داشته اند که آنها حاضرند برای سرعت لود بیشتر از خیر انیمیشن و ویدئو بگذرند.
تصاویر هم بعد از ویدئو و موشن سومین عامل سرعت کند وبسایت شما هستند. بنابراین تلاش کنید تا آنجا که میتوانید تصاویر را فشردهسازی کنید. حدود ۲۵ درصد از مشتریان حتی گفتهاند که بدون تصویر هم میتوانند محتوای سایت را مصرف کنند.
در پایان حواستان به نوع فعالیت خود باشد و محتوا را دقیقا بر اساس نیاز در فضای وب منتشر سازید. هر محتوایی برای هر وبسایتی مناسب نخواهد بود.